duminică, 13 martie 2011

prezentare Benvenuti s/s 2011
11.03.2011, a avut loc, extragerea castigatorilor campaniei “Benvenuti te incalta cu un BMW seria 3 sau incaltaminte gratuita pentru 5 ani”. Extragerea s-a desfasurat in prezenta unui public numeros, in cadrul unui eveniment marca Benvenuti, la Hotel Ramada, Oradea.
Tot in cadrul evenimentului a avut loc si prezentarea Colectiei de Primavara-Vara 2011 Benvenuti. Fantezia, imaginatia si culoarea, elementele definitorii ale colectiei de incaltaminte si marochinarie Benvenuti au defilat pe podium, insufletind si dinamizand publicul.

Creatiile Benvenuti au fost puse in evidenta de modelele agentiei “Graziela Models”; coafurile si make-up ul fiind realizate de catre top hair stilistii Creative Studio - Valerian Puiu si Speranta Torok si make-up artist Roxana Vasca, tinutele modelelor au fost create de designer-ul vestimentar Laura Ciobanu, tinutele barbatilor au fost asigurate de magazinele Pada Murre.

Seara a culminat cu un recital de muzica pop internationala in interpretearea lui Picky Band - incununand cu succes un eveniment plin de momente senzationale, marca Benvenuti.

Prezentatorii acestui eveniment au fost Miruna Dimutrescu - PR Manager BENVENUTI si Mihai Banes care a intretinut atmosfera in stilul caracteristic .

3 comentarii:

Ligia L.E.I. spunea...

Felicitari...imi plac tinutele

Ligia L.E.I. spunea...

Felicitari pentru tinute

Laura Ciobanu spunea...

Multumesc Ligia :)